Obuolių pyragai – išbandyti ir laiko patikrinti receptai

Obuolių pyragai
Dalintis:

Obuolių pyragai yra vieni mano mėgstamiausių kepinių. Kepu juos rudenį ir žiemą, kol… atsibosta. Šiame įraše sukėliau geriausius obuolių pyragų receptus. Jie yra ne kartą išbandyti tiek mano pačios, tiek tinklaraščio skaitytojų ir sekėjų.

Visi šie obuolių pyragų receptai yra paprasti, greitai pagaminami, o ingredientus lengvai rasite savo šaldytuve ar virtuvės spintelėse.

Jeigu ir Tu gaminai pyragą pagal kurį nors receptą – kviečiu pasidalinti atsiliepimu komentarų skiltyje.

Paprastas obuolių pyragas

Lengvai pagaminamas pyragas, kuriam reikia visai nedaug ingredientų. Jis yra purus, minkštas, valgant jaučiasi tiek pyragas, tiek obuoliai. Tešla pagaminta iš kiaušinių, grietinės ir sviesto. Pyrago receptas yra šioje nuorodoje.

Obuolių pyragai

Trupininis varškės pyragas su obuoliais

Trupininė tešla, varškė ir obuoliai – ar begali būti geriau! Šio pyrago tešlos nereikia minkyti ar kočioti, o užtenka rankomis sutrinti iki trupinių ir suformuoti pyrago apačią. Varškę reikia sumaišyti su obuoliais. Šio pyrago „slaptas ingredientas“ yra keli šaukštai bet kokio džemo, tirštos uogienės ar obuolienės. Jis suteikia pyragui išskirtinumą, puikų skonį. Pyrago receptas yra šioje nuorodoje.

Obuolių pyragai

Trupininis obuolių pyragas

Sviestinė tešla ir minkštas, saldžiarūgščių obuolių įdaras – šis pyragas tikrai greitai dings nuo Jūsų stalo! Pyragui pagaminti reikia nemažo kiekio obuolių. Geriausia naudoti rūgštesnius, kietesnius obuolius. Pyrago receptas yra šioje nuorodoje.

Obuolių pyragas su graikišku jogurtu

Dar vienas paprastai pagaminamas obuolių pyrago receptas. Jis pagardintas ne tik cinamonu, bet ir citrinų sultimis, žievele. Jie suteikia puikų aromatą šiam pyragui. Jis pagamintas be sviesto, vietoj jo naudojau neutralaus skonio aliejų.  Pyrago receptas yra šioje nuorodoje.

Greiti obuolių pyragai

Obuolių galetė

Galetės yra vienas mano mėgstamiausių kepinių. Šis puspyragis yra pagamintas iš trapios tešlos ir obuolių. Tešla gaminama iš miltų, sviesto ir vandens. Cukraus šiame kepinyje yra išties nedaug. Galetę skanu patiekti su vaniliniais ledais. Pyrago receptas yra šioje nuorodoje.

Obuolių pyragai lengvi

Greitas obuolių pyragas

Skanus ir greitai pagaminamas obuolių pyragas. Geriausia jį kepti kvadratinėje kepimo formoje. Jį bus patogu susipjaustyti ir pasiimti su savimi į darbą ar išvyką. Pyrage yra nemažai obuolių, o tešlos nėra daug. Tešla pagaminta iš kiaušinių, sviesto ir kefyro. Pyrago receptas yra šioje nuorodoje.

Varškės ir obuolių pyragas

Šis pyragas primena keptą sūrio tortą – „cheesecake’ą“. Pyrago pagrindas pagamintas iš sausainių, vietoj kreminio sūrio jame naudojama varškė. Iškepusi pyragą reikia papuošti karamelizuotais obuoliais. Jo receptas yra šioje nuorodoje.

Skaniausi obuolių pyragai

Sluoksniuotas obuolių desertas

Obuolių pyragai yra ne tavo saldumynas? Šis gana sveikas desertas gali būti puiki alternatyva obuolių pyragui. Pagrindiniai deserto ingredientai yra graikiškas jogurtas, avižų miltų trupiniai ir, žinoma, obuolienė, kurią reikia pasigaminti specialiai šiam desertui. Jo receptas yra šioje nuorodoje.

Parašykite komentarą

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite